'TV Film' Genre - Pagina 1

Rudolph the Red-Nosed Reindeer (1964)

Rudolph the Red-Nosed Reindeer

De beschrijving van de film Rudolph the Red-Nosed Reindeer in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Time for Me to Come Home for Christmas (2018)

Time for Me to Come Home for Christmas

De beschrijving van de film Time for Me to Come Home for Christmas in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

A Charlie Brown Christmas (1965)

A Charlie Brown Christmas

De beschrijving van de film A Charlie Brown Christmas in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

My Teacher, My Obsession (2018)

My Teacher, My Obsession

De beschrijving van de film My Teacher, My Obsession in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Frosty the Snowman (1969)

Frosty the Snowman

De beschrijving van de film Frosty the Snowman in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Ballet Shoes (2008)

Ballet Shoes

De beschrijving van de film Ballet Shoes in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Teen Beach 2 (2015)

Teen Beach 2

De beschrijving van de film Teen Beach 2 in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

A Snow White Christmas (2018)

A Snow White Christmas

De beschrijving van de film A Snow White Christmas in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

The Child in Time (2018)

The Child in Time

Het leven van een auteur van kinderboeken wordt ondersteboven gedraaid wanneer zijn dochtertje vermist wordt....

Rent-an-Elf (2018)

Rent-an-Elf

De beschrijving van de film Rent-an-Elf in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

The Wizard of Lies (2017)

The Wizard of Lies

The Wizard of Lies volgt het uitgebreide bedrog waarvan Bernie Madoff zich jarenlang bediende voor persoonlijk gewin, over de ruggen van ontelbare slachtoffers ...

Welcome to Christmas (2018)

Welcome to Christmas

De beschrijving van de film Welcome to Christmas in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Tomb Invader (2018)

Tomb Invader

De beschrijving van de film Tomb Invader in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Blue Lagoon: The Awakening (2012)

Blue Lagoon: The Awakening

De ijverige Emma Robinson en lijntrekker Dean McMullen zijn twee tieners die elkaar leren kennen, een normaal leven leiden en samen naar school gaan. Dan gaat h...

Memories of Christmas (2018)

Memories of Christmas

De beschrijving van de film Memories of Christmas in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Ice Age: Een Beestige Kerst (2011)

Ice Age: Een Beestige Kerst

In deze speciale kersteditie, geregisseerd door Karen Disher, vernielt de klungelige luiaard Sid per ongeluk het erfstuk van mammoet Manny. Als de kerstman hem ...

A Christmas Kiss (2011)

A Christmas Kiss

Wendy Walton is de beste ontwerpster van Boston, maar nog niemand die het weet... In de hoop haar carrière te bevorderen, neemt ze ontslag bij het lokale theat...

High School Musical (2006)

High School Musical

Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van al...

Sharknado 5: Global Swarming (2017)

Sharknado 5: Global Swarming

De beschrijving van de film Sharknado 5: Global Swarming in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Remember Sunday (2013)

Remember Sunday

De beschrijving van de film Remember Sunday in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.