'' Genre - Pagina 1

My Teacher, My Obsession (2018)

My Teacher, My Obsession

De beschrijving van de film My Teacher, My Obsession in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Addams Family Reunion (1998)

Addams Family Reunion

De beschrijving van de film Addams Family Reunion in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Alex Strangelove (2018)

Alex Strangelove

De beschrijving van de film Alex Strangelove in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Descendants (2015)

Descendants

De beschrijving van de film Descendants in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Ice Age: Een Beestige Kerst (2011)

Ice Age: Een Beestige Kerst

In deze speciale kersteditie, geregisseerd door Karen Disher, vernielt de klungelige luiaard Sid per ongeluk het erfstuk van mammoet Manny. Als de kerstman hem ...

High School Musical (2006)

High School Musical

Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van al...

Sharknado 5: Global Swarming (2017)

Sharknado 5: Global Swarming

De beschrijving van de film Sharknado 5: Global Swarming in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Flowers in the Attic (2014)

Flowers in the Attic

De beschrijving van de film Flowers in the Attic in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

De Legende van de Botbreker (2010)

De Legende van de Botbreker

Op een dag vertelt Vikingstrijder Rochel aan Hikkie en zijn Vikingvrienden over de legende van de Botbreker. De Botbreker zou altijd op zoek zijn naar botten…...

海がきこえる (2016)

海がきこえる

In deze film volgen we een jongeman, Taku Morisaki die verliefd is op een meisje, Rikako. Helaas is z'n beste vriend, Matsuo dat ook wat uiteraard leidt tot com...

Dirty Dancing (2017)

Dirty Dancing

Het is de zomer van 1963. De 17-jarige Frances 'Baby' Houseman brengt met haar ouders en haar oudere zus Marjorie de vakantie door op het resort van het hotel C...

Rudolph, the Red-Nosed Reindeer (1964)

Rudolph, the Red-Nosed Reindeer

De beschrijving van de film Rudolph, the Red-Nosed Reindeer in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Wizards of Waverly Place: The Movie (2009)

Wizards of Waverly Place: The Movie

De beschrijving van de film Wizards of Waverly Place: The Movie in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Darrow & Darrow: Body of Evidence (2018)

Darrow & Darrow: Body of Evidence

De beschrijving van de film Darrow & Darrow: Body of Evidence in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Northanger Abbey (2007)

Northanger Abbey

Een prachtige verfilming van Jane Austen's eerste roman. Chaterine Morland is een geestdriftige jonge schoonheid, een meisje van het platteland dat in het decad...

Geek Charming (2011)

Geek Charming

De beschrijving van de film Geek Charming in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Descendants 2 (2017)

Descendants 2

De beschrijving van de film Descendants 2 in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Tangled: Before Ever After (2017)

Tangled: Before Ever After

De beschrijving van de film Tangled: Before Ever After in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Princess Protection Program (2009)

Princess Protection Program

De beschrijving van de film Princess Protection Program in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

My Babysitter's a Vampire (2010)

My Babysitter's a Vampire

Als hun ouders een avond uitgaan, krijgen Ethan en zijn kleine zusje een babysitter die rechtstreeks uit een nachtmerrie lijkt te komen: een jonge vampier die S...